Egészestés filmek
Sorozatok
Rövidfilmek
Filmtervek
Levelezés

 

InterPannonia Film

Filmgyártó és Filmforgalmazó Kft.

 

Az InterPannonia Film – a hamburgi Trebitsch Produktion Holding leányvállalata – kizárólag nemzetközi koprodukcióban gyermekek számára készült animációs sorozatokat illetve egészestés mozifilmeket gyárt és forgalmaz.

Az InterPannonia Film főbb koprodukciós partnerei: Feature Films For Families (USA), Trebitsch Produktion Holding (Németország), S4C (Nagy Britannia), NHK (Japán), YLE (Finnország). Az említett partnerek financiális közreműködésével a következő filmek készültek el: A hercegnő és a kobold, A hetedik testvér, Mikulás és a varázsdob.

A TF1, a Columbia Tristar, a Warner Home Video és a világ összes vezető filmterjesztője az InterPannonia Film leggyakoribb vevői között foglalnak helyet. A cég kizárólag értékes, megható, agresszivitást nem tűrő, magas művészi és technikai színvonalat követelő filmekkel foglalkozik.

Ami a hazai piacot illeti, az InterPannonia Film nem csupán a saját produkcióit forgalmazza sikeresen, de amerikai és európai filmek mozi, TV, videó és DVD jogait is értékesíti. Jelentős sikert könyvelhet el a magyar piacon könyvkiadás és másodlagos jogok értékesítése, csakúgy mint a gyermekeknek készült sorozatok és egészestés filmek gyártása, beszerzése és forgalmazása terén.

Bár az ezen a weboldalon feltüntetett filmek az InterPannonia Film könyvtárának magját képezik, még több filmről is kérhető információ.

Cím:            1145 Budapest, Gyarmat utca 36.

Telefon:    (36)(1) 267-6514, 267-6515

Fax:               (36)(1) 267-6516

E-mail:        interpannonia@mail.datanet.hu